Venloos Kunst- en Filmfestival : 100 jaar Rabobank Venlo-Blerick-Baarlo - Hoofdsponsor Venloos Kunst- en Filmfestival. - Boelens, Ronald (Venlo : Lions Club, 1998)
van Alphen, Mieke ; Berkers, Sef ; Coppus, Bert ; Deenen, Jos ; van Enckevort, Guus ; Hoogland, Niek ; Jacobs, Sier ; Klop, Jan ; Koppers, Paul ; Lenders, Maurice ; Markenstein, Arjan ; Scheffer, Harr ; Vissers, Henk ; Wiehager, André ; de Winter, Willebrord
biografie
Venloos Kunst- en Filmfestival : van vijftien professionele Noordlimburgse kunstenaars wordt werk geëxposeerd en geveild. Verschillende kunstenaars zullen demonstraties van speciale technieken geven. Ook zijn er tentoonstellingen van historische en moderne fotografie van fotografen uit Blerick. Een heel belangrijk onderdeel van het festival is de vertoning van (historische) films.In het weekend van 13 en 14 juni 1998 in De Staay te Blerick.
Nederlands
kunstcatalogus