Het subjectieve daarzijn : Een keuze uit de verzameling van Fundació "la Caixa" Barcelona. - Bex, Florent; Martens, Luc; de Corral, Maria (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), 1998)
Abad, Antoni ; Aláez, Ana Laura ; Antoni, Janine ; Boltanski, Christian ; Förg, Gunther ; Gómez, Susy ; Hill, Gary ; Horsfield, Craigie ; McCarthy, Paul ; Muñoz, Juan ; Nauman, Bruce ; Penck, A.R. ; Richter, Gerhard ; Sherman, Cindy ; Taylor-Wood, Sam ; Viola, Bill ; West, Franz
Nederlands & Spaans & Engels
Het subjectieve daarzijn : Een keuze uit de verzameling van Fundació "la Caixa" Barcelona, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 9.10.1998 - 10.01.1999
boek
Keywords: Barcelona