Premsela Present : Designers design for a designer : Toonaangevende Nederlandse vormgevers ontwierpen een product, geïnspireerd op Benno Premsela. - Besten, Liesbeth den; Mertz, Paul; Tielman, Rob; Galerie Binnen, Amsterdam (Amsterdam : Stichting Vormgevingstentoonstellingen, 1998)
Frijns, Bert ; Derrez, Paul ; Remy, Tejo ; Hermsen, Herman ; Stockmans, Pieter ; Besems, Dinie ; van Hoff, Dick ; Lichtveld, Alexander ; Hees, Maria ; Keuper, Francisco van Benthum & Michiel ; Romijn, Dirk ; van der Waerden, Anne ; Seyferth, Christoph ; de Wolf, Lam ; Bosscher, Madeleine & Jan ; de Goey, Marijke ; Kessler, Beppe ; Galis, Vera ; van der Waals, Charlotte ; Hermans, Eduard ; van Kesteren, Maria ; Planteydt, Annelies ; Nuver, Mirjam ; Dieperink, Menno ; Kokke, Ruud Jan ; de Wit, Marta ; Bijlenga, Marian ; Bannenberg, Peggy ; van Loon, Johan ; Blaisse, Maria ; Oestreicher, Helly ; Groot, Mieke ; Van Severen, Maarten ; Visser, Martin ; Siebers, Jan ; Haenen, Babs ; Annink, Ed
Premsela Present : Designers design for a designer : Toonaangevende Nederlandse vormgevers ontwierpen een product, geïnspireerd op Benno Premsela, Galerie Binnen, Amsterdam, 1998
Nederlands & Engels
boek