Ad Dekkers : Als golfslag op het strand... Ad Dekkers in zijn tijd = Waves Breaking on the Shore... Ad Dekkers in his Time. - Stedelijk Museum Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1998)
Dekkers, Ad ; Akkerman, Ben ; Albers, Josef ; Alviani, Getulio ; Andre, Carl ; Bakker, Gijs ; Baljeu, Joost ; Boezem, Marinus ; Bonies, Bob ; de Camargo, Sergio ; Charlton, Alan ; Dibbets, Jan ; Diller, Burgoyne ; Dilworth, Norman ; van Doesburg, Theo ; van Elk, Ger ; Fernhout, Edgar ; Riverhead (New York) ; Gorin, Jean ; Graevenitz, Gerhard von ; Henneman, Jeroen ; Hilgemann, Ewerdt ; Judd, Donald ; de Keijzer, Ad ; Kelly, Ellsworth ; van Koningsbruggen, Rob ; van der Leck, Bart ; van Leersum, Emmy ; LeWitt, Sol ; Lohse, Richard Paul ; Long, Richard ; Manders, Jos ; Mangold, Robert ; Mondriaan, Piet ; Morellet, François ; Morris, Robert ; Moss, Marlow ; van Munster, Jan ; Nicholson, Ben ; Ongenae, Joseph ; Rückriem, Ulrich ; Schoonhoven, Jan ; Stazewski, Henryk ; Stella, Frank ; Struycken, Peter ; Tomasello, Luigi ; Vanderheyden, JCJ ; Visser, Carel ; Volten, André ; de Vries, Herman
biog. p. 40-44
tent. p. 80-84
Engels
Nederlands
Nederlands & Engels
Ad Dekkers : Als golfslag op het strand... Ad Dekkers in zijn tijd. Stedelijk Museum Amsterdam. 1998-06-20. 1998-08-23
Keywords: Dekkers, Ad