James Ensor & Marcel Broodthaers. - Broodthaers, Marcel; Ensor, James; Exhibition. James Ensor & Marcel Broodthaers : een boek en een film. Antwerpen. Ronny Van de Velde Antwerpen. 1992-09-20. 1992-12-13 (Antwerpen : Ronny Van de Velde Antwerpen, 1992)
De catalogus bestaat uit een map met een affiche van Marcel Broodthaers, een cataloog : L'Artiste et L'Amateur van Marcel Broodthaers, een schriftje : L'Artiste et L'Amateur van Marcel Broodthaers en een cataloog : Ma Vie en Abrégé van James Ensor.
*zie speciale kast + 1 dubbel. Keerdruk Donkergroen kartonnen mapje met zwarte lintjes met 3 boekjes en poster
catalogus : Catalogue de l'exposition James Ensor (28 x 17 cm)
facsimile print : Marcel Broodthaers : L'Artiste et l'Amateur (21 x 16,5 cm)
notitieschriftje (21 cm x 16,5 cm)
poster (84 x 59,5 cm) in de vorm van een vouwblad, kl. ill. en een selectie van Broodthaers tentoongestelde werk + lijst
Frans
Keywords: Broodthaers, Marcel; Ensor, James