13de Kunst- en Antiekbeurs Knokke. - Lippens, Leopold; Cultureel Centrum Scharpoord, Knokke (Brugge : G. & C. Tuteleers, 1988)
Molenkamp, Charlotte ; Mouton, Jef ; etc.
13de Kunst- en Antiekbeurs Knokke, Cultureel Centrum Scharpoord, Knokke, 6 t/m 15 augustus '88
Nederlands
boek