Ubu a l'Anvers :. - Jarry, Alfred (Antwerpen : Rossaert, 1997)
Baj, Enrico ; Dohmen, Léo ; Dubuffet, Jean ; Duchamp, Marcel ; Ernst, Max ; Mariën, Marcel ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Miro, Joan ; Petrucci, Raphael ; Picabia, Francis ; Man Ray ; Topor, Roland ; Wood, Beatrice
Nederlands
UBU a L'Avers : Alfred Jarry 1873-1907 van 26 as tot 6 pédale 125 (vulgair: van 28 november 1997 tot 28 februari 1998), Rossaert, Antwerpen. Concept tentoonstelling: Ronny Van de Velde, Antwerpen.
kunstcatalogus