Profiel 71 : Plastische kunst in en om de Westhoek. - Hoet, Jan; Vilain, Walter (Koksijde : Westhoek-Academie, 1971)
Arschoot ; de Bary, Suzanne ; Burssens, Jan ; Caille, Pierre ; Coffyn, André ; Debonnaires, Fernand ; Degraeve, H. ; Delvaux, Paul ; van Deun, Charles ; Diez, Anton ; Dubrunfaut, Edmond ; Dufour, Georgette ; DuMont ; Eycken, Van Der ; Florizoone, Jan ; Gabriels ; De Graeve, Jean-Jacques ; De Graeve, René ; Grard, Georges ; Van Gucht, ; Holmens, Gerard ; Van Hoorde, Ernest ; Luypaert, Jean ; Magritte, René ; Van Meyghem, ; Mijnsbrugge, Van Der ; Pannek, Mark ; Pergoot ; Spilliaert, Johan ; Spilliaert, Pol ; Stikkers, Bob ; Trebla ; Tytgat, Edgard ; Vercruysse, Jan ; Vermandere, Willem ; Vilain, Walter ; Wallet, Taf ; Wolvens, Henri-Victor
Nederlands & Frans
Profiel 71 : plastische kunst in en om de Westhoek, Atlantic, Koksijde, tentoonstelling van 26 dec. 1971 tot en met 2 jan. 1972
boek
Keywords: West-Vlaanderen; Westhoek