Marcel Broodthaers, Marcel Broodthaers. - de Vree, Freddy (Elsevier Manteau.)
een fragmentarische studie van de literaire, symbolische en plastische achtergronden en een poging tot totaalschets, opgebouwd rond de transcriptie van diverse gesprekken tussen 1968 en 1976
biografie
Nederlands
boek
Keywords: Broodthaers, Marcel