De leugenaars : Helder en verzadigd. - Brea, Josè Luis; Charalambou, Sotirakis; Janzen, Thomas; Out, Nico; Sluysmans, Christine; van den Berge, Tom M. (Amsterdam : Arti et Amicitiae, 1998)
Juchtmans, Jus ; Lalic, Maria ; Charalambou, Sotirakis ; Kompa, Hartwig ; Hamel, Vincent ; Prada, José Manuel ; Corbeira, Dario ; Grootjans, Loek ; Little, James ; Antink, Nan Groot ; Lachauer, Alfons ; Shiraishi, Yuko ; Heijnen, Jo
biografie
De leugenaars : Helder en verzadigd /The liars : Clear and saturated, Arti et Amicitiae, Amsterdam, March 13 - April 12 1998
Engels
boek