JP 2 : Art actuel en Belgique et en Grande-Bretagne = Aktuele kunst in België en Groot-Brittannië. - Bex, Florent; Compton, Michael; Cork, Richard; Forty, Gerald; Geirlandt, Karel J.; Nairne, Sandy; Van Tieghem, Jean-Pierre; Exhibition. JP 2 : Art Actuel en Belgique et en Grande-Bretagne = Aktuele Kunst in België en Groot-Brittannië. Bozar - Paleis voor Schone Kunsten Brussel. 1979-03-31. 1979-04-29 (Brussel : Vereniging voor Tentoonstellingen van het Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1979)
Bruyninckx, Robert ; Burgin, Victor ; Charlier, Jacques ; Charlton, Alan ; Cox, Stephen ; Craig-Martin, Michael ; Deleu, Luc ; Denmark ; Duchateau, Hugo ; Flanagan, Barry ; Francis, Filip ; Head, Tim ; Hilliard, John ; Hubert, Pierre ; Hunter, Alexis ; Joseph, Peter ; Law, Bob ; Lohaus, Bernd ; Matthys, Danny ; Maye, Una ; Navez, Jean-Marc ; Onwin, Glen ; Read, Simon ; De Smet, Yves ; Smets, Michel ; Van Snick, Philippe ; Stezaker, John ; Tremlett, David ; Willats, Stephen
biog., tent. per kunstenaar
Frans
Nederlands
Nederlands & Frans
boek
Keywords: België; Groot-Brittannië