Reünie op 't Duin : Mondriaan en tijdgenoten in Zeeland - Spaander, Ineke; van Paaschen-Louwerse, Jacqueline; van Vloten, Francisca; van den Donk, Hesther; van der Velde, Paul; Zeeuws Museum, Middelburg (Zwolle : Waanders Uitgevers, 1994)
Mondriaan, Piet ; Toorop, Jan ; Elout-Drabbe, Mies ; van Heemskerck, Jacoba ; Havelaar, Just ; Schelfhout, Lodewijk ; Góth, Maurice ; Schultze, Paul ; Fauconnier, Henri Le ; Galloway, Denis ; Gestel, Leo ; Hart Nibbrig, Ferdinand ; Kickert, Conrad ; Van Rees, Otto ; van Rijsselberghe, Théodore ; Sluijters, Jan ; Toorop, Charley ; Schütz, W.J. ; Graadt van Roggen, Johannes M. ; Zwart, Marinus ; van Manen, Betsy ; Heyse, Jan
biog.
biog. auteurs p. 153
Nederlands
Reünie op 't Duin : Mondriaan en tijdgenoten in Zeeland, Zeeuws Museum Middelburg, 17.09.1994 - 15.01.1995
boek
Keywords: Domburg; Nederland; Zeeland