Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten te Antwerpen : Een historisch overzicht - de Jong, Leen (Antwerpen : Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, 1983)
Appel, Karel ; Van Beers, Jan ; van den Berghe, Frits ; Breitner, George Hendrik ; Brusselmans, Jean ; Delvaux, Paul ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Jespers, Oscar ; Lamorinière, François ; Magritte, René ; Mortier, Antoine ; Permeke, Constant ; Ramah ; Raveel, Roger ; Van Rijsselberghe, Theo ; Servranckx, Victor ; Van de Woestyne, Gustave ; Wouters, Rik
Nederlands
boek