Les Machines Celibataires. - Carrouges, Michel; Neven, Armand; Roque, Georges; Szeemann, Harald; Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Vereniging voor Tentoonstellingen van het Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1975)
Munch, Edvard ; Müller, Robert ; Duchamp, Marcel ; Roussel, Raymond ; Jarry, Alfred ; Kafka, Franz ; Schulthess, Armand ; De Chirico, Giorgio ; Dali, Salvador ; Ernst, Max ; Klapheck, Konrad ; Picabia, Francis ; Man Ray ; Kowalski ; Ferry, Jean ; Grandville ; Thomkins, André ; Tinguely, Jean ; Ungerer, Tomi ; Brus, Günter ; Kügler, Martina ; Eusapia ; Kunz, Emma ; Baruchello, Gianfranco ; Byars, James Lee
2 ex. : frans + ned.
Frans
Nederlands
De Jonggezellenmachines / Les machines celibataires, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 16.12.1975 - 18.01.1975
boek