Experiment : in Arta Româneasca dupa 1960. - National Theatre, Etaj 3/4 Galleries, Bucharest; National Museum of Art, Cluj; Angel, Judit; Anghel, Sergiu; Arghir, Anca; Babeti, Coriolan; Balaci, Ruxandra; Barbosa, Octavian; Bernea, Horia; Bertalan, Stefan; Bogdan, Radu; Bratescu, Geta; et al. (Bucuresti : Soros Center for Contemporary Art, 1996)
Ailincai, Arina ; Ailincai, Cornel ; Antik, Alexandru ; Baász, George ApostuImre ; Bandalac, Olimpiu ; Barna, Holló ; Bartha, József ; Bartha, Sándor ; Batranu, Ioana ; Bernea, Horia ; Bertalan, Stefan Alexandru ; Bitzan, Ion ; Bob, Jozsef ; Boca, Ilie ; Bojan, Maria Rus ; Bone, Rudolf ; Bratescu, Geta ; Bucuresti, Euroartists ; Bunea, Marcel ; Cadere, Andre ; Cercel, Vasile ; Cheptea, Savel (Seva) ; Chintila, Andrei ; Chira, Alexandru ; Ciato, Victor Tiberiu ; Cotosman, Roman ; Covrig, Doru ; Dauceanu, Mirela ; Dediu, Aurora ; Dragoescu, Serbana ; Dragomirescu, Radu ; Dumitrescu, Sorin ; Dup, Darie ; Egyed, Judith ; Elian, Adriana Muresan ; Epure, Serban ; ETNA, Grupul ; Fantanaru, Suzana ; Flondor, Constantin ; Florian, Mircea ; Gabrea, Serban ; Gaina, Dorel Stefan ; Gerendi, Aniko ; Gheorghiu, Dragos ; Gherasim, Marin ; Gherasim, Paul ; Grigorescu, Ion ; Grigorescu, Ruxandra ; Grupul '2D' ; Grupul 111 ; Grusevschi, Irina-Daniela ; Horea, Mihai ; Igazsag, Radu ; Ikon, Kinema ; Jacobi, Peter ; Jacobi, Ritzi ; Kancsura, Stefan ; Kiraly, Iosif ; Lucaci, Petru ; Lupas, Ana ; Marasteanu, Relu ; Matei, Camelia Crisan ; Maxa, Florin ; Mereuta, Iulian ; Mihaltianu, Dan ; Mihuleac, Wanda ; Mirea, Grupul ; Mladin, Valeriu ; Moraru, Teodor ; Neagu, Paul ; Nicodim, Ion ; Nutiu, Ramul ; Oisteanu, Andrei ; Olos, Mihai ; Onucsan, Nicolae ; Orbulescu, Cati ; Paiu, Carmen ; Paraschiv, Cristian ; Pascu, Ovidiu Caius ; Patatics, Alexandru ; Paulescu, Cosmin ; Pavel, Ilie ; Perjovschi, Amalia ; Perjovschi, Dan ; Pervolovici, Romelo ; Petraschievici, Constantin ; Ploscaru, Ileana ; Pop, Eugenia ; Popescu, Adriana ; Prolog ; Radovan, Ciprian ; Rasovszky, Gheorghe ; Roman, Mircea ; Ruta, Laurentiu ; Sanc, Marilena Preda ; Sbarciu, Ioan ; Scriba, Decebal ; Scutaru, Marcel ; etc.
biografie
Experiment : in Arta Româneasca dupa 1960 / In Romanian Art since 1960, National Theatre, Etaj 3/4 Galleries, Bucharest, November 1997 / National Museum of Art, Cluj, February 1997
Engels
boek
Keywords: Roemenië