Almere cahier 1 : Een keuze uit de collectie Almere : Aanwezig - Afwezig : Mensen in De Collectie Almere. - Gieling, Lia (Almere : Directie Kunstzaken, 1997)
Tiong Ang ; Blaszk, Neville ; van Campen, Marcel ; Daniëls, Lody Inge ; Frik, Helen ; Goudsbloem, Karel ; Heikens, Harma ; Huisman, Wessel J. ; Hurkmans, Rini ; Kruk, Mariusz ; De Maria, Angelica ; M'roivili, Ali ; Neshat, Shirin ; Nolte, Titus ; Polhuis, Gerard ; Robbé, Lon ; Roiter, Andrei ; Ross, David ; Strik, Berend ; van Tienhoven, Ronald ; van Warmerdam, Marijke
biografie
Aanwezig / Afwezig, Mensen in de Collectie Almere, De Paviljoens, Almere, 24 juni tot en met 10 augustus 1997
Nederlands
boek