Jeune Peinture Belge - Fierens, Paul; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Editions de la Connaissance, 1947)
Alechinsky, Pierre ; Anthoons, Willy ; Barbaix, René ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; Boquet, Jean ; Brasseur, Henri ; Bury, Pol ; Collignon, George ; Collon, Odette ; Cossé, Raymond ; Cox, Jan ; Creuz, Serge ; Crocq, Pierre ; Delahaut, Jo ; Deltour, Louis ; Demeure, Youri ; Denkens, Herman ; Dubrunfaut, Edmond ; Lenaerts, Carlo ; Leonard, Maurice ; Van Lint, Louis ; Mahy, Emile ; Meerbergen, Rodolph ; Mels, René ; Mendelson, Marc ; Milo, Jean ; Notebaert, Marcel ; Ongenae, Josef ; Pry, Charles ; Quinet, Mig ; Rets, Jean ; Van Roy, Leo ; Somville, Roger
biog. per kunstenaar, Notice Historique [3 p.]
Frans
Jeune Peinture Belge, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 25.10 - 09.11.1947
boek