Kunst na 1945 : Werken uit de Verzameling van de Vereniging voor het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent. - Geirlandt, Karel J.; Exhibition. Kunst na 1945 : werken uit de Verzameling van de VMHK te Gent. Hasselt. Provinciaal Begijnhof Hasselt. 1972-02-12. 1972-03-12 (Hasselt : Provinciaal Begijnhof Hasselt Provincie Limburg, 1972)
Van den Abbeel, Jan ; Adami, Valerio ; Ado ; Alechinsky, Pierre ; Antes, Horst ; Appel, Karel ; Arman ; Baj, Enrico ; Balder ; Bazaine, Jean ; Bertrand, Gaston ; Bogart, Bram ; Caille, Pierre ; Christo ; Corneille ; Cortier, Amédée ; D'Haese, Roel ; Damian, Horia ; Dine, Jim ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Fontana, Lucio ; Gillet, Roger Edgar ; Hartung, Hans ; Van Hoeydonck, Paul ; Jones, Allen ; De Keyser, Raoul ; Kokoschka, Oskar ; Kudo, Tetsumi ; Landuyt, Octave ; Lenk, Thomas ; Van Lint, Louis ; Lismonde ; Lucassen ; Lucebert ; Maas, Paul ; Maeyer, Marcel ; Mara, Pol ; Mathieu, Georges ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Mees, Jozef ; Mesens, E.L.T. ; Morel, Philippe ; Morellet, François ; Panamarenko ; Peire, Luc ; Pezzo, Lucio Del ; Philips, Peter ; Plompen, Willy ; Raveel, Roger ; Raynaud, Jean Pierre ; Raysse, Martial ; Richter, Gerhard ; Roobjee, Pjeroo ; Rotella, Mimmo ; Saura, Antonio ; Segui, Antonio ; Seuphor, Michel ; Staritsky, Anna ; Tadini, Emilio ; Tajiri, Shinkichi ; Titus-Carmel, Gérard ; Tsoclis, Costas ; Vandenbranden, Guy ; van Velde, Bram ; Verheyen, Jef ; Warhol, Andy ; Willaert, Joseph ; Wintersberger, Lambert Maria ; Wittevrongel, Roger ; Wyckaert, Maurice
pub. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek