Kunstambacht als Laboratorium. - Gheysen, Eddy; Spitaels-Evrard, Anne; Valcke, Johan; Van Wijmersch, Lode; Vranken, Inge (Brussel : Economisch en Sociaal Instituut voor de Middenstand, 1989)
Adam, Muriel ; Da, Animazione Diretta ; Bauwens, Pascal ; Behets, Francis ; Blondeel, Herman ; Brasseur, Patrick ; Byl, Hendrik ; Chaumont, Luc ; Clauwaert, Pia ; De Buck, Siegfried ; Dessauvage, Tjok ; Evenepoel, Anita ; Everaet, Mieke ; Francois, Bernard ; Godijns, Jan ; Goossens, Pascaline ; Integre ; Kuypers, Gerard ; Lachaert, Sofie ; Loly, Jacques ; Marichal, France ; Martens, Michel ; Roland, Filip ; Roussef, Juliette ; Steyaert, Frank ; Tambour, Dani ; Thiran, Bernard ; Heyden, Hilde Van der ; Van Houtte, Frank ; Vermeire, Lieve ; Weyers, Hans ; Wezel, Claude ; Wouters & Hendrix ; Zambaldi, Bérangère
biografie
Kunstambacht als Laboratorium / Nouveaux Objets Visuels, Kunstambachtenzaal, Brussel, 11.08 - 03.09.1989 / Stadhuis van Brussel, 20.08 - 03.09.1989
Nederlands
Nederlands & Frans & Engels
boek