Oho : retrospektiva. - Moderna Galerija, Ljubljana; Neue Galerie am Landesmuseum Joanneum, Graz; Geister, Iztok; Pogacnik, Marko; Zabel, Igor (Ljubljana : Moderna Galerija, 1994)
Ciglic, Marjan ; Dellabernardina, Drago ; Dragan, Sreco ; Geister, Iztok ; Hanzek, Matjaz ; Kermavner, Ales ; Chubby ; Kriznar, Nasko ; Matanovic, Milenko ; Nez, David ; Pogacnik, Marko ; Salamun, Andraz ; Salamun, Tomaz ; Zagoricnik, Franci
Oho : retrospektiva /eine retrospektive / a retrospective, Moderna Galerija, Ljubljana, 1. februar - 13. marec 1994 ; Neue Galerie am Landesmuseum Joanneum, Graz, 18.8. - 18.9.1994
bibliografie
biografie
Duits & Engels
boek