Geel - Postscriptum - Kunst in Huis. - Theuwis, Luc; Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke (Schaarbeek : Kunst in Huis vzw., 1987)
Marcase ; Piere, Luc ; Pruvoost, Patrick ; Ramon, Renaat ; Reychler, Rita ; Steel, Christine ; Stockmans, Piet ; Vandekerckhove, Rita ; Bempt, Bob Van Den ; Watty, Werner ; Willocx, André ; Bilquin, Jean ; Burssens, Jan ; Cornelis, Beniti ; Feys, Dirk ; Ghijsebrechts, Louis
Geel - Postscriptum - Kunst in Huis, Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke? 14.12.1986 - 15.02.1987. Dit naslagwerk komt enkele maanden na de tentoonstelling.
boek