Grafiek van het Duitse expressionisme. - Europalia 1977; Museum voor Schone Kunsten Gent; Institut für Auslandsbeziehungen, Stüttgart (Brussel : Europalia, 1977)
Beckmann, Max ; Campendonk, Heinrich ; Dix, Otto ; Feininger, Lyonel ; Grosz, George ; Heckel, Erich ; Kandinsky, Wassily ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Klee, Paul ; Kokoschka, Oskar ; Marc, Franz ; Müller, Otto ; Nolde, Emil ; Pechstein, Max ; Rohlfs, Christian ; Schmidt-Rottluff, Karl
biog., tent., bibliog. per kunstenaar
Nederlands
Grafiek van het Duitse expressionisme, MSK - Museum voor Schone Kunsten, Gent / Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart, 06.10. - 30.10.1977. In het kader van Europalia 77 Bundesrepublik Deutschland
boek
Keywords: Duitsland