XIth Selective Brussels Art Fair. - Art Fair Brussel 1989; Baronian, Albert (Brussel : Vereniging der Galerijen voor Aktuele Kunst van België, 1989)
Adams, Dennis ; Jürgen, Albrecht ; Guy, Berbe ; Bervoets, Fred ; Bezie, Charles ; Bianchi, Domenico ; Bijtebier, Jean-Marie ; Boetti, Alighiero ; Brandy, Robert ; Bruneaud, Jean-Pierre ; Buhl, Bodo ; Buren, Daniel ; Calzolari, Pierpaolo ; Carr, Tom ; Casamada, Rafols ; Casebere, James ; Charlier, Jacques ; Charlton, Alan ; Cole, Willem ; Collins, Hannah ; Copers, Leo ; Corillon, Patrick ; Culbert, Bill ; DC, Franky ; De Jaeger, Stefan ; Deleu, Luc ; Dimitrijevic, Braco ; Dusepulchre, Francis ; Englund, Lars ; Fabre, Jan ; Fierens, Kris ; Frère, Michel ; Frize, Bernard ; Fulton, Hamish ; Garouste, Gérard ; Gilardi, Piero ; Guinovart, Josep ; Guzman, Federico ; Haring, Keith ; Hemsworth, Gerard ; Herold, Georg ; Hien, Albert ; Hödicke, Karl Horst ; I.F.P. ; Iglesias, Cristina ; Jaar, Alfredo ; Judd, Donald ; K., Bruno ; Klinkan, Alfred ; Kosuth, Joseph ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lawler, Louise ; LeWitt, Sol ; Long, Richard ; Luyten, Mark ; Merz, Gerhard ; Messac, Ivan ; Messager, Annette ; Middendorf, Helmut ; Mol, Laurens Pieter ; Moureau, Tania ; Mullican, Matt ; Nash, David ; Nihoul, Charles ; Ontani, Luigi ; Oroschakoff, Haralampi G. ; Osuna, Carmen ; Panamarenko ; Panier, Claude ; Paolini, Giulio ; Peire, Luc ; Penone, Giuseppe ; Hernandez Pijuan, Juan ; Prina, Stephen ; Prosi, Ch. ; Raynaud, Jean Pierre ; Rückriem, Ulrich ; Sack, Dorry ; Snijders, Jeroen ; Struth, Thomas ; Swennen, Walter ; Tadeusz, Norbert ; Tirelli, Marco ; Tordoir, Narcisse ; Toren, Amikam ; Tremlett, David ; Vandenberg, Philippe ; van den Driessche, Jan ; van Elk, Ger ; van Meeuwen, Hans ; Van Sompel, Willy ; Venlet, Richard ; Vida, Juan ; Vieille, Jacques ; Visch, Henk ; Vugs, Joop ; Wallace, Ian ; Wilson, Anthony ; Winters, Robin ; Woodrow, Bill ; Zumpf, Michel
Frans
boek