Art Information Festival. - Beks, Maarten; Groh, Klaus; van der Geer, Cees (Middelburg : Gemeentelijke Culturele Dienst Middelburg, 1975)
van Amen, Woody ; Andersen, Eric ; d'Armagnac, Ben ; Armleder, John ; Attalai, Gabor ; Bak, Imre ; Baldessari, John ; Banana, Anna ; Barry, Robert ; Below, Peter ; Ben ; Beuys, Joseph ; Bochner, Mel ; Boltanski, Christian ; Brecht, George ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Brus, Günter ; Dr. Brute ; Bulthuis, Peter ; Cavellini ; Clareboudt, Jean ; Costa, Claudio ; Coum ; Crozier, Robin ; Daddaland Bay Area Daddaists ; Dekker, Gerrit ; Dias, Antonio ; Dowd, John ; Faulkner, Derek G. ; Feldmann, Hans-Peter ; Filliou, Robert ; Fine, Albert M. ; Fischer, Hervé ; Francis, Filip ; Friedman, Ken ; Gilbert & George ; Gnazzo, Anthony J. ; Groh, Klaus ; Gudmundsson, Sigurdur ; Hendriks, Marten ; Hompson, Davi Det ; Huebler, Douglas ; Hugues, Patrice ; Jacks, Robert ; de Jonge, Ko ; Jurkiewicz, Zdzislaw ; Kalkmann, Hans-Werner ; Kaprow, Allan ; Klauke, Jürgen ; Klivar, Miroslav ; Kocman, Jiri H. ; Kosuth, Joseph ; Kreutzfeldt, Uwe ; Ulay ; LeWitt, Sol ; Liggins, John ; Linnartz, Ries ; Lohaus, Bernd ; Long, Richard ; Marroquin, Raul ; Merz, Mario ; Messager, Annette ; Mew, Tommy ; Michals, Duane ; Miler, Karel ; Mol, Pieter Laurens ; Nannucci, Maurizio ; Nauman, Bruce ; Ontani, Luigi ; Parsons, David ; Perneczky, Géza ; Rainer, Arnulf ; Rehfeldt, Robert ; Rickaby, Tony ; Roth, Dieter ; Ruppersberg, Allen ; Ruscha, Edward ; Scherm, Gerd ; Schrijver, Henry ; Schumans, Marjo ; Schwarzenberger, Jorg ; Schwegler, Fritz ; Shiomi, Mieko (Chieko) ; Sleeuwenhoek, Ben ; De Smet, Yves ; Smithson, Robert ; Space Angel ; Stembera, Petr ; Suga, Kishio ; Tot, Endre ; Trelinski, Jerzy ; Tress, Horst ; Tuttle, Richard ; Ulrichs, Timm ; Urban, Janos ; Urban, Nikolaus ; Valoch, Jiri ; Vazan, Bill ; Vigo, Edgardo Antonio ; Vogdt, Jürgen ; Vostell, Wolf ; de Vries, Hans ; etc.
Nederlands & Engels
Art Information Festival, Vleeshal - Townhall, Middelburg, september 13 - october 19, 1975
boek