Art bulgare contemporain. - X+ Gallery, Brussel; Gilsoul, Guy; Russev, Svetlin (Sofia : Hemus, 1990)
Russev, Svetlin ; Maystorov, Nikolay ; Pamukchiev, Stanislav ; Konstantinov, Anastas ; Bozcov, Milko ; Rachev, Rumen ; Pueva, Margarita ; Pramatarov, Ivan ; Russev, Ivan ; Chapkanov, Georgi ; Starchev, Valentin ; Stefanov, Valentin ; Kovacheva, Nina
biografie
Art bulgare contemporain / Bulgarian contemporary art, X+ Gallery, Brussel, 9.2 - 16.3.1990
Engels
Frans
Frans & Engels
boek
Keywords: jaren 80; Bulgarije