Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap 1992-1993. - Van Den Bussche, Willy; Weckx, Hugo (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Administratie Kunst, Bestuur Beeldende Kunst & Musea, 1994)
Aguirre y Otegui, Philip ; Bertels, André ; Bervoets, Fred ; Besems, Korrie ; De Beul, Bert ; Bijl, Guillaume ; Bilquin, Jean ; De Blieck, Marc ; Boel, Maurice ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Cardon, Marcel ; Coolens, Wouter ; Copers, Leo ; de Cordier, Thierry ; Creten, Johan ; Cuvelier, Werner ; Deleu, Luc ; Demeulemeester, Ann ; Devos, Danny ; Devriendt, Robert ; Dries, Antoon ; Duchateau, Hugo ; Dumas, Marlene ; Eerdekens, Fred ; Fierens, Kris ; Fischer, Roland ; Riverhead (New York) ; Gees, Paul ; Geys, Jef ; Geysels, Ludo ; Ghekiere, Joris ; Van Innis, Benoît ; Kapoor, Anish ; Kessels, Willy ; De Keyser, Raoul ; De Keyzer, Carl ; Körmeling, John ; De Kramer, Enk ; Ledent, Ingrid ; Lempereur-Haut, Marcel ; Lievens, Johan ; De Maeseneer, Martine ; van den Meersch, Vincent ; Mees, Guy ; Meister, Ulrich ; Mistiaen, Carlo ; Mohr, Max ; van Munster, Jan ; Namara, Martin Mc ; Nauman, Bruce ; van Oost, Jan ; Oosterlynck, Baudouin ; Pepermans, Albert ; Pitz, Hermann ; Raynaud, Patrick ; Van Riet, Jan ; De Sauter, Willy ; Scheir, Jan ; Schepers, Marc ; Sempels, Geo ; Van Snick, Philippe ; De Spiegelaere, Patrick ; Stockmans, Piet ; Swennen, Walter ; Swinnen, Malou ; Theys, Koen ; Vandenberg, Philippe ; Vandercam, Serge ; Venlet, Richard ; Verbruggen, Juliaan ; Vercruysse, Jan ; Vermeiren, Didier ; Visch, Henk ; De Vylder, Paul ; Weiner, Lawrence ; Wesselli, Wessel Di
Nederlands
Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap 1992-1993, Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, van 10 december 1994 tot 19 februari 1995
boek