Kunstwerken verworven door de Staat in 1978-1979. - Juwet, Willy; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1980)
't Kindt, Jacques ; Van Den Abbeele, Wim ; Van Akelijen, Roger ; Allen, Richard ; André, Françoise ; Van Assche, Chris ; Bailleux, Cesar ; Balderi, Iginio ; Battaille, Irène ; Beiro, Alfonso Costa ; Bekaert, Piet ; van den Berghe, Frits ; Berrewaerts, Paul ; Bervoets, Fred ; Bierwets, Jan Willem ; Bogaert, André ; de Bontridder, Gilbert ; Bosschaert, Geert ; Bosschaert, Jan Baptist ; Botero, Fernando ; Bougelet, Patrick ; Bourgeois, Paul ; Brassaï ; Breughel II, Pieter ; Brischart, Térèze ; Broeck, Tejo Van Den ; Brossé, Fred ; Brouwers, Henri ; De Bruycker, Dirk ; De Bruyne, Dees ; Bruyninckx, Robert ; Calberson, Della ; Cardon, Eric ; Celie, Pieter ; Cesar, Emilius ; Cezar, E.O. ; Chemay, Jacques ; Claus, Luc ; Claus, Mark ; de Clercq, Hugo ; Coeckelberghs, Luc ; Compte, Etienne Le ; Conrad, Simone ; Coqart, Roger ; Cordier, Pierre ; Cornelissen, Remy ; Cortier, Amédée ; Cox, Jan ; Cromheecke, Denise ; D'Haese, Roeland P. ; Van Damme, Moniek ; Deblieck, Jo ; Debois, Albert ; De Deken, Albert ; Dermer, Irwin ; Deroo, André ; Desmet, Etienne ; Dille, Frans ; Duchateau, Hugo ; Dupont, Veerle ; Duyck, Jacky ; Dykmans, Anne ; Eecken, Miki Van Der ; Elias, Etienne ; Elman ; Eylenbosch, Albertine ; Fontana, Franco ; de Fraeye, Mark ; Fudjii, Hidiki ; Ganzevoort, Wybrand ; Van Gasteren, Co ; Geboers, Jos ; Gees, Luc ; Van Gestel, Rik ; Geurden, Elisabeth ; Ghysebrechts, Louis ; Gille, Staf ; Goezu, André ; Goffin, Karl ; Goossens, Walter ; Goris, Paul ; Goyvaerts, Vic ; Grard, George ; Van Grieken, Jozef ; De Groote-Tanghe, Georgette ; Grooteclaes, Hubert ; De Guimaraes, José ; Halber, Jacques ; Hamelrijck, Ado ; Heeremans, Karl ; Hemeryckx, Jan ; Van Herck, Frank ; Hermans, Flor ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Van Hoeydonck, Patrick ; etc.
Kunstwerken verworven door de Staat in 1978-1979, Provinciaal Museum, Provinciaal Begijnhof, Hasselt, van 28 maart tot 18 mei 1980
Nederlands
boek