Kunstwerken verworven door de Staat 1968-1969. - Debrock, Walter; Vanbeselaere, Walther (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1970)
Van den Abbeel, Jan ; Agneessens, Edouard ; Alechinsky, Pierre ; Van Allemeersch, Geert ; Van Anderlecht, Englebert ; Appel, Karel ; De Baere, Raoul ; Baeyens, Martin ; Bailleux, Cesar ; Bataille, Irene ; Beekman, Jan ; Berghe, Roland Van Den ; Bertrand, Gaston ; Bettens, Rik ; Beullens, André ; Boel, Maurice ; Bogaert, André ; van Bohemen, Kees ; De Bois, Albert ; Bonduel, Roger ; Bonnet, Anne ; Boonen, Jac ; Bosmans, Lode ; Bourguignon, Rikaard ; Brinkmann, Henrique ; Broodthaers, Marcel ; Brosse, Freddy ; Burssens, Jan ; Caille, Pierre ; Camacho, Jorge ; Cantré, Jozef ; Cardon, Eric ; Chemay, Jacques ; Claus, Luc ; De Clercq, Maurice ; Cleyn, Frans ; Cobar ; De Cock, Gilbert ; Collet, Louis ; Cortier, Amédée ; Cox, Jan ; D'Haese, Roel ; Damen, Antoon ; Delahaut, Jo ; Delvaux, Paul ; Deneckere, Willem ; Dierikx, Gustaaf ; Dille, Frans ; Dries, Maurits Van Den ; Driesschaert, Herwig ; Dykmans, Bruno ; Elias, Etienne ; English, Joe ; Evenepoel, Henri ; Eycken, Robert Van Der ; Figee, Rob (Robert) ; Frimout, Cyr ; Gaudaen, Gerard ; Geboers, Jos ; Geenens, Robert ; Gentils, Vic ; Geys, Jef ; Vandeghinste, Inez ; Van Gijsegem, Paul ; Goepfert, Hermann ; Goyvaerts, Vic ; De Graeve, Guido ; Grooters, Jules ; Van Heck, Lea ; Van Hecke, Willem ; Heirbaut, Gisleen ; Herberigs, Robert ; Hermans, Paul ; Heuninckx, Jan ; Heyboer, Anton ; van der Heyden, J.C.J. ; Hildebrandt, Bert ; Van Hoecke, Balder ; Hoenraet, Luc ; Van Hoeydonck, Paul ; Holstein, Pieter ; Hoydonckx, Rik ; Humblet, Theo ; Hynckes, Raoul ; Ibou, Paul ; Ivens, Renaat ; Jamine, René ; Jans, Jos ; Kampmann, Utz ; de Kerckhove, Jan Van ; De Keyser, Raoul ; Kint, Magda ; Klein, Pierre ; De Kramer, Erik ; Kulche, Gust ; Lacomblez, Jacques ; Lacroix, Ludo ; Laenen, Jean-Paul ; Lambrechts, Frans ; etc.
geboortedata + adres per kunstenaar
Nederlands
Kunstwerken verworven door de Staat 1968-1969, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 13 mei - 14 juni 1970 ; Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen, 6 tot 30 september 1970
boek