Eigentijdse Italiaanse Kunst. - Callewaert, Marc; Ontmoetingscentrum Monsheide, Peer; Stadhuis, Turnhout; St.-Jozefscollege, Tielt (Brussel : Ministerie van de Nederlandse Cultuur, 1968)
Alviani, Getulio ; Arboleda, Alberto ; Baj, Enrico ; Bak, Samuel ; Basaldella, Mirko ; Berrocal, Miguel ; Bodini, Floriano ; Bonalumi ; Fabbri, Agenore ; Fontana, Lucio ; Gentile, Simone ; Gilardi, Piero ; Manzu, Piero ; Mascherini, Marcello ; Recalcati, Antonio ; Sangregorio ; Scarpa, Gino ; Scheggi, Paolo ; Siri, Antonio ; Zetti, Italo
biografie
Eigentijdse Italiaanse Kunst, Ontmoetingscentrum Monsheide, Paters servieten van Maria, Peer, 19 april - 12 mei 1968 ; Stadhuis, Turnhout, 17 mei - 3 juni 1968 ; St.-Jozefscollege, Tielt, 1 juli - 16 juli 1968
Nederlands
boek
Keywords: Italië