sociaal drama in de kunst : Van Goya tot Picasso. - André, Alexandre; Muller, Josy; Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1960)
Agneessens, Edouard ; Alix, Yves ; Andriessen, Mari ; Andrieux, Pierre ; van den Berghe, Frits ; Berlioz, Hector ; Blanche, Jacques-Emile ; Chagall, Marc ; Cheret, Jules ; Darjou, Victor ; Daumier, Honoré ; Delacroix, Eugène ; Derkovits, Jules ; Dix, Otto ; Donnay, Jean ; Ensor, James ; Forain, Jean-Louis ; Frederic, Léon ; Gobaut, Gaspard ; van Gogh, Vincent ; Goya ; Grandjouan, Jules-Félix ; Grosz, George ; De Groux, Charles ; Guttuso, Renato ; Hegedusic, Krsto ; Hermann-Paul ; Kollwitz, Kathe ; Laermans, Eugene ; Leandre, Charles ; Leger, Fernand ; Lurçat, Jean ; Maillol, Aristide ; Manet, Edouard ; Masereel, Frans ; Meissonier, Jean-Louis-Ernest ; Meunier, Constantin ; Millet, Jean-François ; Munch, Edvard ; Naudin, Bernard ; de Neuville, Alphonse ; Paulus, Pierre ; Picasso, Pablo ; Pichio, Ernest-Louis ; Rops, Félicien ; Rouault, Georges ; Solana, José Gutierrez ; Steinlen, Théophile-Alexandre ; Toorop, Jan ; de Toulouse-Lautrec, Henri ; Vallotton, Félix ; Vierge, Daniel
korte biog. per kunstenaar
Nederlands
Het sociaal drama in de kunst : Van Goya tot Picasso, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, van 21 mei tot 30 juni 1960
boek
Keywords: 19de eeuw