Accenten van een verzameling deel II. - Lambrecht, Luk; Museum Dhondt Dhaenens Deurle (Deurle : museum Dhondt-Dhaenens, 1996)
Agut, Pep ; Brouwn, Stanley ; Doorenweerd, Jeroen ; Francis, Filip ; Van Geluwe, Johan ; Lohaus, Bernd ; de Meester, Karel ; Roberts, Perry ; Rombouts & Droste ; Spanier, Wolfgang ; Thompson, Gladstone ; Tiemann, Robert & Annabella ; Tremlett, David ; Venlet, Richard ; Wéry, Marthe
biog. per kunstenaar
Engels
Nederlands
Omtrent een verzameling, MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle, 29 juni tot 15 september 1996
boek