Hans Eykelboom : Dagboek 8-11-1992 - 8-11-2007. - Kunstcentrum M17, Enschede (Enschede : Kunstcentrum M17, 1997)
De foto's in dit boekje zijn gemaakt op zaterdag 12 april 1997. Het zijn de 13428ste tot de 13439ste foto van de fotografische notities die ik vanaf 8 november 1992 dagelijks ben gaan maken en tot 8 november 2007 wil blijven maken. Eenvoudige registraties van dingen of situaties die niet gezocht worden maar die ik tegen kom in de dagelijkse gang der dingen in mijn leven. Deze foto's zijn gemaakt in een jongerencentrum tijdens een Gabber House Party, verzorgd door Mad Mr Frosty, Hard Core Only. (HE)
Engels
Nederlands
Hans Eykelboom : Dagboek/Diary 8-11-1992 - 8-11-2007, Kunstcentrum M17 Enschede Tentoonstelling nr. 49
boek
Keywords: Eijkelboom, Hans