Werktuigen der verbeelding : Een jubileumtentoonstelling van Galerij Germinahof 1982-1997. - Dees, Mels; Doomernik, Kitty (Sterksel (Gemeente Heeze/Leende) : Stichting Kunst-Plus, 1997)
Adriaans, Léon ; Blersch, Jos ; Boender, Marius ; van den Boomen, Tom ; Coonen, Theo ; van den Dobbelsteen, Jan ; Jansen, Lucie ; van Keulen, Theo ; Klinkum, Hanneke ; van den Langenberg, Jan ; van Rooij, Gerard ; van Rooij, Henk ; de Vroom, Melanie ; Wils, Jan ; de Wit, Niko
biografie
Werktuigen der verbeelding : Een jubileumtentoonstelling van Galerij Germinahof 1982-1997, Galerij Germinahof, Sterksel (Gemeente Heeze/Leende), 17.5. - 30.6.1997
Nederlands
boek