Identitat Multiple : Obres del Whitney Museum of American Art. - Drucker, Johanna; Fusco, Coco; Molins i Nubiola, Miquel; Ross, David; MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), Barcelona; Kunstmuseum Bonn (Barcelona : MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), 1996)
Africano, Nicholas ; Andre, Carl ; Aycock, Alice ; Bartlett, Jennifer ; Basquiat, Jean-Michel ; Benglis, Lynda ; Bickerton, Ashley ; Borofsky, Jonathan ; Burden, Chris ; Cain, Peter ; Chin, Mel ; Colescott, Robert ; Dunham, Carroll ; Durham, Jimmie ; Eisenman, Nicole ; Gallagher, Ellen ; Golub, Leon ; Graves, Nancy ; Halley, Peter ; Hammons, David ; Haring, Keith ; Kelley, Mike ; Komar & Melamid ; Koons, Jeff ; Kruger, Barbara ; Kubota, Shigeko ; LeWitt, Sol ; Levine, Sherrie ; Ligon, Glenn ; Lobe, Robert ; Martin, Agnes ; Mendieta, Ana ; Miller, John ; Morrisroe, Mark ; Murray, Elizabeth ; Opie, Catherine ; Oppenheim, Dennis ; Oursler, Tony ; Pierson, Jack ; Pittman, Lari ; Ray, Charles ; Rhoades, Jason ; Rosler, Martha ; Rothenberg, Susan ; Ruppersberg, Allen ; Saar, Alison ; Salle, David ; Schumann, Christian ; Shapiro, Joel ; Sherman, Cindy ; Thater, Diana ; Tomaselli, Fred ; Weiner, Lawrence ; Williams, Sue
Catalaans
Engels
Spaans
Identitat Multiple / Multiple Identity : Obres del Whitney Museum of American Art, MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), Barcelona, del 25 desembre de 1996 al 31 de març de 1997 / Kunstmuseum Bonn
boek
Keywords: Amerika