Cultureel Jaarboek 1995 - Provincie Oost-Vlaanderen : 49e Jaargang. - De Vos, Jozef; Evenepoel, Stefaan; Van Der Meiren, Jean-Pierre (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 1996)
Inhoudstafel: Administratief gedeelte ; Grote Cultuurprijs van de Provincie Oost-Vlaanderen ; Taal- en Letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Podiumkunsten ; Muziek ; Beeldende Kunsten, fotografie en film ; Geschiedenis ; Sociaal-cultureel werk ; Culturele projecten ; Gemeentelijk cultureel werk ; Culturele uitwisseling ; Museumwezen ; In memoriam
Nederlands
boek
Keywords: Roobjee, Pjeroo; Dierickx, Karel; Decq, Frank; De Block, Luc; Moens, Rik; Gentils, Frans; Van Imschoot, Jan; De Keyzer, Carl; Braeckman, Dirk