Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1994 en 1995. - De Cock, Marc; Martens, Luc (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Administratie Kunst, Bestuur Beeldende Kunst & Musea, 1996)
Bijl, Guillaume ; De Bruyckere, Berlinde ; de Cordier, Thierry ; Devos, Danny ; De Vylder, Paul ; D'Hondt, Lieve ; Dujourie, Lili ; Duyck, Jacky ; Gentils, Frans ; Mariën, Marcel ; Pacquée, Rai ; Panamarenko ; Reynders, Leo ; Rogiers, Peter ; Rombouts, Guy ; Droste, Monika ; Tasseel, Nadine ; 't Jolle, Sven ; Tuymans, Luc ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Vandenberg, Philippe ; Vanden Eynde, Patrick ; Vandepitte, Eric ; Van Isacker, Philip ; van Oost, Jan ; Vercruysse, Jan ; Verhoeven, Gert ; Voordeckers, Jürgen ; Adams, Dennis ; Artschwager, Richard ; Broodthaers, Marcel ; Buren, Daniel ; De Bruyn, Goele ; De Cock, Anne ; de Cordier, Thierry ; Delvoye, Wim ; Dittborn, Eugenio ; Dumas, Marlene ; Durham, Jimmie ; Fabre, Jan ; Horsfield, Craigie ; Muñoz, Juan ; Panamarenko ; Pitz, Hermann ; Schepers, Marc ; Dorner, Helmut ; Kobayashi, Masato ; Meister, Ulrich ; Muñoz, Juan ; Panamarenko ; West, Franz ; De Leener, Hugo ; De Keyser, Raoul ; Elias, Etienne ; Lucassen ; Raveel, Roger ; Delvoye, Wim ; Gentils, Vic
biografie
Nederlands & Duits & Engels & Frans
Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1994 en 1995, Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, van 22 november 1996 tot 12 januari 1997
boek