OK OK ? : georganiseerd door het Departement Beeldende Kunst, Campus Sint-Lucas Gent. - Buggenhout, Peter; Haute, Herman Van Den (Gent : Departement Beeldende Kunst, Campus Sint-Lucas, 1996)
Nauman, Bruce ; Crispyn, Gert ; Demeulenaere, Hans ; De Vuyst, Marielle ; Huyghe, Thomas ; Jacob, Elke ; Lambrecht, Wim ; Meerschman, Karla ; Nolf, Heidi ; Van Caekenberghe, Ilse ; Vandenberghe, Veerle ; Vanderweeën, Benedicte ; Van Heesvelde, Isabelle ; Vermeir, Katleen ; Volcke, Barbara ; Wiels, Jan
biografie
"OK OK ?", Urbiscomplex, Gent-Zuid, van 6 tot en met 23 december 1996
Nederlands
boek