Noves Abstraccions. - Danto, Arthur C.; Guirao Cabrera, José; Juncosa, Enrique; Molins i Nubiola, Miquel; Paparoni, Demetrio; MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona); Kunsthalle Bielefeld (Madrid : MNCARS - Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, 1996)
Bianchi, Domenico ; Bleckner, Ross ; Broto, José Manuel ; Davenport, Ian ; Dorner, Helmut ; Dunham, Carroll ; Ellis, Stephen ; Förg, Gunther ; Frize, Bernard ; García Sevilla, Ferran ; Gordillo, Luis ; Grau, Xavier ; Halley, Peter ; Heilmann, Mary ; Jenssen, Olav Christopher ; Kirkeby, Per ; Lasker, Jonathan ; Merkel, Klaus ; McKeever, Ian ; Pradas, Charo ; Rae, Fiona ; Reed, David ; Richter, Gerhard ; Scully, Sean ; Steir, Pat ; Taaffe, Philip ; Urzay, Dario ; Uslé, Juan ; Winters, Terry
biog., ind. tent., gr. tent. p. 149-161, bibliog. p. 162
Noves Abstraccions, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, Madrid, 25 d'abril - 23 de juny del 1996 ; Kunsthalle Bielefeld, 28 de juliol - 8 de setembre del 1996 ; Museu d'Art Contemporani de Barcelona, 10 d'octubre - 30 de novembre del 1996
Engels & Spaans
boek