Avondrood : een afscheid van de Slijkdreef te Axel. (Axel: Galerij Bellemans, 1989)
de Jonge, Ko ; van Dokkum, Ronald ; Bartels, Paul ; Jean, Barbara ; Brandts, Eric ; Beranova, Jana ; van Prooijen, Anton ; Riekwel, Leon ; de Ruijter, Hans ; van Harn, Staf ; de Houck, Willy ; de Graaf, Lucy ; Klein, Johan ; Clijsen, Peter ; Verherbrugge, Wilco
Een project, Galerij Bellemans ontwierp voor een deel van de Oosterstraat te Axel, toen ze op het punt stond te verdwijen, deze aktie. Kunstenaars werden uitgenodigd nog eenmaal de leeggekomen panden inhoud te geven.
boek