Kunst in Europa na '68... - Hoet, Jan; Van Durme, Veerle; Exhibition. Kunst in Europa na '68. Gent. Museum van Hedendaagse Kunst Gent. 21.06.1980 - 31.08.1980 (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst Gent, 1980)
Art & Language ; Beuys, Joseph ; Boltanski, Christian ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Buren, Daniel ; Burgin, Victor ; Cragg, Tony (Anthony) ; The Red Crayola ; Darboven, Hanne ; Dibbets, Jan ; Dimitrijevic, Braco ; Fabro, Luciano ; Feldmann, Hans-Peter ; Flanagan, Barry ; Gilbert & George ; Haacke, Hans ; Knoebel, Imi ; Kounellis, Jannis ; Long, Richard ; Merz, Mario ; Panamarenko ; Paolini, Giulio ; Poirier, Anne & Patrick ; Schum, Gerry ; van Elk, Ger ; Vilmouth, Jean-Luc ; Zorio, Gilberto
geboortedatum per kunstenaar
Duits
Frans
Nederlands
Nederlands & Frans & Duits
boek