Transfer : Künstleraustausch. - Misterek-Plagge, Ingrid; Van Durme, Veerle; Ahmann, Jochem; Argüeso, Concha; Blase, Christoph; Crabeels, Cel; Deconynck, Jan; Devos, Danny; Fauville, Daniel; Feidler, Francis; Geronnez, Alain; Hilgert, Christian; et al. (Charleroi Gent Recklinghausen Wuppertal : Kunsthal Sint-Pietersabdij Gent Kunsthalle Recklinghausen Sekretariat für gemeinsame Kulturarbeit in Nordrhein-Westfalen Wuppertal, 1993)
Ahmann, Jochem ; Argüeso, Concha ; De Bruyckere, Berlinde ; Crabeels, Cel ; Debaere, Hugo ; Deconynck, Jan ; Devos, Danny ; Fauville, Daniel ; Feidler, Francis ; Geronnez, Alain ; Hilgert, Christian ; Hold-Ferneck, Andrea ; Huyghe, Philip ; Kandilaptis, Babis ; Lanfer, Mathias ; Lulu, Guido ; Markert, Albert ; Reinert, Gerhard ; Roderburg, Johanna ; Rothemann, Gabriele ; Sansoni, Andreas ; Schilling, Diemut ; Schüten, Martin ; Sery, Christian ; Tuerlinckx, Joëlle ; Vanderplaetsen, Wim ; Vergara Santiago, Angel
biog., ind. tent., gr. tent., performances, projecten per kunstenaar p. 190-196
Duits
Frans
Nederlands
Transfer, Kunsthal Sint-Pietersabdij, Gent, Kunsthalle Recklinghausen, Musée des Beaux-Arts - Hôtel de Ville, Charleroi, 7 november - 19 december 1993, 16 januari - 27 februari 1994, 5 maart - 30 april 1994
boek
Keywords: jaren 90; België; Duitsland; Nordrhein-Westfalen