Synergie '92 : Jonge kunst uit het Gentse. - Middendorp, Jan; Vande Veire, Frank; Vanrobaeys, Piet (Deurle Gent Sint-Amandsberg : Campo Santo Sint-Amandsberg MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle Museum van Hedendaagse Kunst Gent Opus Operandi Gent Vrienden van het SMAK Gent, 1992)
Bijtebier, Jean-Marie ; Braeckman, Dirk ; Buggenhout, Peter ; Colpaert, Eric ; DeBaere, Hugo ; De Bruyckere, Berlinde ; De Leener, Hugo ; De Meester, Karel ; Mistiaen, Carlo ; Vanderplaetsen, Wim ; Van Oost, Jan ; Verhelst, Christian
biog., ind. tent., gr. tent. p. 31-33
Nederlands
Exhibition. Synergie '92 : Jonge kunst uit het Gentse. MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle. 1992-04-04. 1992-05-10. eveneens als organisator en locatie Campo Santo Sint-Amandsberg, Opus Operandi Gent, Vrienden van het SMAK Gent
boek
Keywords: Gent