Künstler verwenden Fotografie - heute. - Herzogenrath, Wulf (Stuttgart : Institut für Auslandsbeziehungen, 1982)
Hacker, Dieter ; Richter, Gerhard ; Beuys, Joseph ; Baumgartl, Monika ; Leisgen, Barbara & Michael ; Schweizer, Helmut ; Sieverding, Katharina ; Rinke, Klaus ; Rosenbach, Ulrike ; Klauke, Jürgen ; Becher, Bernd & Hilla ; Horn, Rebecca ; Gerz, Jochen ; Windheim, Dorothee von ; Blume, Bernhard Johannes ; Brus, Johannes ; Sauer, Michel ; Gelpke, Timm Rautert & André
+ nederlandstalige bijlage : i.h. kader van de Duitse Week, door de Stad Gent i.s.m. Rijksuniversiteit Gent, Consulaat-Generaal van de Bondsrepubliek Duitsland te Antwerpen, Goethe-Institut te Brussel
bibliog. p. 78-79
biog. p. 64-79
Duits
Nederlands
Künstler verwenden Fotografie - heute / Kunstenaars gebruiken fotografie - nu, Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart, 1982
kunstcatalogus
Keywords: Duitsland