Fotografie in deutschen Zeitschriften 1924-1933. - Eskildsen, Ute (Stuttgart : Institut für Auslandsbeziehungen, 1982)
Bosshard, Walter ; Eisenstaedt, Alfred ; Gidal, Georg ; Gidal, Tim N. ; Hahn, Edmund Paul ; Hoffmann, Heinrich ; Kertesz, André ; Kretschmer, Anneliese ; Kurth, Helmuth ; Man, Felix H. ; Munkacsi, Martin ; Salomon, Erich ; Umbo ; Weber, Wolfgang ; Wolff, Paul
+ nederlandstalige bijlage : Tentoonstellingen georganiseerd in België en Nederland met de steun van der Goethe-Instituten in België en Nederland / i.h. kader van de Duitse Week te Gent, i.s.m. Rijksuniversiteit Gent, Consulaat-Generaal van de Bondsrepubliek Duitsland Antwerpen, Goethe-Instituut te Brussel
bibliografie p. 68-69
biografie fotografen 64-67
Duits
Nederlands
Fotografie in deutschen Zeitschriften 1924-1933, Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart, 1983
kunstcatalogus
Keywords: interbellum; Duitsland