Jonge Spaanse Kunst. - Museum voor Schone Kunsten Gent (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur - Dienst Kunstpropaganda Brussel, 1971)
Navarro, José ; Garcia-Ramos, Pedro ; Yraola, Ignacio ; Cillero, Andrés ; Sanz, Eduardo ; Moreno, Ceferino ; Anzo ; Cruz de Castro, Francisco ; Fajardo, Jose Luis ; Iglesias, Jose Maria ; de Vidales, Julian Martin ; Morras, Javier ; Arcajo, Angel ; Jordi-Pericot ; Salamanca, Enrique ; Vela, Vicente ; Villalba, Darío ; Yturralde, Jose Maria
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Dutch - Spanish
Nederlands
Spaans
Jonge Spaanse Kunst, Museum voor Schone Kunsten Gent, 15 mei tot 15 juni 1971 in het kader van het Spaans-Belgisch Cultureel Akkoord
boek
Keywords: Spanje