Oeuvres d'art acquises par l'Etat : Prix octroyés à des artistes belges en 1962. - Vanbeselaere, Walther; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur, 1962)
Abeloos, Victor ; Alechinsky, Pierre ; Antoine, Paul ; van Assche, Pol ; Baksteen, Dirk ; Barthelemy, Camille ; Beekman, Jan ; Benrath, Frédéric ; Bernier, Géo ; Beullens, André ; Blank, André ; Bloc, André ; Blom, Victor ; Bockstael, Albert ; Bogaert, André ; Bogart, Bram ; Bonnetain, Armand ; Brande, Frans Van Den ; Brands, Eugène ; braun, René ; Broes, Sep ; Bronkart, Silvin ; De Bruyn, Jo ; Cambier, Juliette ; Camus, Gustave ; Canneel, Jean ; Cape-Podolski, Ann ; Casanova, Gino ; Cavalcanti, Emiliano di ; Chardon, Germaine ; Claus, Emile ; De Clerck, Oscar ; de Clercq, Hugo ; Cluysenaar, Alfred ; Cobbaert, Jan ; Collignon, Georges ; De Coninck, Roger ; Coppens, Mariette ; Creten-George ; Crunelle, José ; Van Damme, Suzanne ; Darville, Alphonse ; Debonnaires, Fernand ; Deglain, Anne ; Dehennin, Etienne ; Delpace, Rupert ; Delvaux, Paul ; Denis, Maurice ; Deroux, Charles ; Devos, Léon ; Diederen, Jef ; Diels, Herman ; Dierickx, Karel ; De Dobbeleer, Jan ; Dobrzycki, Zygmunt ; Donas, Marthe ; Donati, Enrico ; Dreessens, Josette ; Dubail, Berthe ; Dubrunfaut, Edmond ; Dupont, Louis ; Edeline, Guillaume ; Elström, Harry ; Filipovic, Branko ; Frechkop, Leonid ; Frederic, Georges ; Frederic, Léon ; Gailliard, Jean-Jacques ; Gelin, Christiane ; Gevaert, Door ; Ghobert, Bernard ; Ghysels, Jean-Pierre ; Van Gijsegem, Paul ; Gilbert, Willy ; Gommaerts, Fernand ; Goris, Jan ; Govaerts, Jean ; Grard, Georges ; Grooters, Jules ; Guilmot, Jacques ; Haccuria, Maurice ; Haine, Désiré ; Halflants, Vincent ; Van Heel, Jan ; Hermkens, Albert ; Heylens, Ernest ; Van Hoeydonck, Paul ; Hoffman, Charles ; Holmens, Gerard ; Van Hoorde, Ernest ; Hotton, Jacqueline ; Houwen, Joris ; Howet, Marie ; Humblet, Theo ; Iserbyt, Georgette ; Van Itterbeek, Ferdinand ; etc.
Nederlands & Frans
Kunstwerken verworven door de Staat in 1962 - Prijzen aan Belgische kunstenaars toegekend, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, van 12 tot 27 januari 1962
boek