Panorama van Hedendaagse Kunst uit Belgische musea en verzamelingen 1928-1953. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1953)
van den Berghe, Frits ; Bonnard, Pierre ; Braque, Georges ; Brusselmans, Jean ; Cézanne, Paul ; Chagall, Marc ; De Chirico, Giorgio ; Degas, Edgar ; Derain, André ; Dufy, Raoul ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Gauguin, Paul ; Kandinsky, Wassily ; Klee, Paul ; Kokoschka, Oskar ; Leger, Fernand ; Manet, Edouard ; Marc, Franz ; Matisse, Henri ; Miro, Joan ; Modigliani, Amedeo ; Monet, Claude ; Permeke, Constant ; Picasso, Pablo ; Renoir, Auguste ; Rouault, Georges ; Seurat, Georges ; Sisley, Alfred ; De Smet, Gustave ; de Toulouse-Lautrec, Henri ; Tytgat, Edgard ; Utrillo, Maurice ; Wouters, Rik
geboortejaar per kunstenaar
Panorama van Hedendaagse Kunst uit Belgische musea en verzamelingen 1928-1953, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 29 mei - 24 juni 1953
Frans
Nederlands
boek