8ste Internationale Prijs voor schilderkunst van de badstad Knokke-Heist. - Tieleman, Frans (Knokke : Culturele Raad, 1977)
Barten, Walter ; van Bergen, Thé ; Bierman, Kees ; Bonehill, Luc ; Bougelet, Patrick ; Broeck, Tejo Van Den ; Bruyninckx, Robert ; Van Bulck, Roger ; Cassiman, Jacques ; Cilissen, Marie-Jeanne ; Clicque, Robert ; Coeckelberghs, Luc ; Coolen, Rik ; Coucke, Johan ; Debacker, Jo ; Deroux, Carl ; Van Doninck, Leopold ; Dubois, Jean ; Dusepulchre, Francis ; Fauville, Daniel ; Francis, George ; Frimout, Cyr ; Geboers, Jos ; Goeters, Romain ; Halflants, Lena ; Henderickx, Sjef ; Heylen, Luce ; Hoenraet, Luc ; Van Isacker, Ignace ; Jäger, Manfred ; Jörg, Remé ; Klinkhammer, Johannes ; Krian, Erich ; Lembourg, Paul ; Lenoir, Lut ; Lowie, Jean-Pierre ; Maris, André ; Massart, Georges J. ; Michiels, Mil ; Mulkers, Urbain ; Pacheco, Gerardo ; Pavesi, Gian Paolo ; Pieter, Celie ; Placeman, Patrice ; Plancke, Marcel Van der ; Riera, Jacques ; Rolleghem, Henry Van (Capitan Henry) ; Van Roosmaelen, Frans ; De Sauter, Willy ; Schlee, Jaap ; Schmit, Ilona ; Schouppe, Edwin ; Schurmans, Koen ; Sweetlove, William ; Vandewalle, Raf ; Vanlessen, Cido ; Verhaeghe, Guido ; Verkade, Albert ; Verstraeten, Albert ; De Wolf, Ivan ; Yasukawa, Hiroshi
biografie
8ste Internationale Prijs voor schilderkunst van de badstad Knokke-Heist, voor de eerste maal in een "Ontmoetingscentrum", 28 okt. - 20 nov. '77. Deze tentoonstelling gaat eveneens door van 26 november tot 17 december te Goes - Zeeland - Nederland
Nederlands
boek