Realisme relativiste. - Fuchs, Rudi H.; Leering, Jean; Van Uitert, Evert; Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1972)
Beutener, Jan ; Bravo, Claudio ; Delafield Cook, William ; Gäfgen, Wolfgang ; Gnoli, Domenico ; van Golden, Daan ; Hofkunst, Alfred ; Joseph, Richard ; Kacere, John C. ; Posen, Spephen ; Salt, John ; Sanders, Har ; Siegel, Irene ; Stever, Jorge ; Wittevrongel, Roger
biog., tent., bibliog. per kunstenaar
Frans
Nederlands
Nederlands & Frans
Relativerend Realisme / Realisme Relativiste, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 4 mei - 4 juni 1972
boek