As far as Japan ... - KW 14, 's-Hertogenbosch; Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, Breda; Hogenelst, Stefan; Kamstra, Sabrina; Schoonen, Rob; Teeuwen, Marjan; Yoshihara, Mieko; van Mechelen, Brigitte; van der Plas, Els (Breda : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1996)
Baba, Tomoko ; Bakker, Sjoerd ; van den Berg, Jan ; Brusse, Mark ; Geluk, Marijan ; Hooykaas & Stansfield ; Houtman, Ellen ; Van Huizen, Jannie ; Kaagman, Hugo ; Kuitwaard, Christian ; Lichtveld, Alexander ; Nanning, Barbara ; Ruiter, Jean ; Scholte, Rob ; Teeuwen, Marjan ; Vlugt, Harald ; Yoneda, Yumiko
biografie
As far as Japan ... ,tentoonstelling georganiseerd door KW 14, 's-Hertogenbosch en Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, Breda, 17 maart - 21 april 1996
Nederlands
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Japan; Nederland